uppfart och mur

Nu har vi avslutat den sista stenläggningen för i år. Det blev en uppfart och en mur längs med gatan.

På uppfarten och runt huset så ligger Benders labyrint antik 21*14*5 cm sten i gråmix, och muren är byggd med Benders Boston Antik också den är i gråmix.

Sten

Nu har vi avslutat säsongens näst sista stenläggning. Det är en yta framför och runt ett nybyggt växthus. Som kunden har byggt själv.

Stenen vi använde är Benders Labyrint antik. Sen rättade vi till gräsmattan runt läggningen.

uteplats

Nu har vi avslutat en till stenläggning. det blev med Benders Metro som är en betonsten som är 4 cm tjock och 21 x 14 cm stor. Den kan användas på ytor som det inte ska köras några bilar på. Här blev det en yta runt huset som inte robotklipparen kom åt.

ingång

Vi har lagt en lite plattläggning som ingång. Det blev ett litet steg upp som avgränsning för en sittplats.

Bilden är lite grumlig, sen så är det lite sand på som sopas ner i fogarna efter hand.

Orlando

Nu var det dax för en uppdatering igen.

Vi har hållit på med lite stenläggning nu på slutet. Bland annat denna till höger, där ägaren ville vara med på kortet.

Vi har här lagt Benders Orlando, en betongsten av lite större format. Den levereras i fyra olika storlekar, från 22 cm till 55 cm med 11 cm skillnad i längd. De har ett modulmått på 33 cm.

Blomlådorna som är under uppförande tillverkar kunden själv.

Uteplats

I veckan har vi gjort en uteplats på cirka 30 kvadratmeter. Vi tog bort en gammal plattläggning samt en liten gräsmatta. Och gjorde plattläggning över hela stället med rabatter runt om.

Vi la Benders ocala brunmix för första gången, och det gick bra. Den består av tre olika stora stenar, men bygger samma höjd. Så det bildas ett oregelbundet mönster. fördelen med den är att man slipper kapa den i änden med lite pyssel. det svåra var att inte få skarvarna i linje.

Entré

Nu har vi avslutat en stenläggning.

Där gjorde vi en ny trappa med cirkelsten, vi la plattorna med fiskbensmönster. Vi gjorde även en planteringsrundel, samt satt granitkantsten längs efter husväggen vilken vi sen la dekorsten innanför.